Minä

Pasi Petteri Palmulehto, syntynyt 1980 Turussa, muuttanut 10 vuotiaana Lahteen ja sittemmin kierrellyt useat lähikunnatkin.

Mutta kuka ja minkälainen Scoffa nimimerkkiä käyttävä persoona näiden faktatietojen taakse kätkeytyy? Siitä koitan mieluusti valaista nyt ja toivon että minulta myös jatkossa kyseltäisiin paljon kaikkea jota voisin tänne myöhemmin lisätä. En ole ikinä ollut erityisemmin omasta elämästäni toisille kertova, joten on vaikea yht’äkkiä pohtia mitä kaikkea lukija voisi haluta kuulla.

Muutamia lisätietoja minusta ja perheestäni:

  • Perheeseen kuuluu lisäkseni neljä lasta.
  • Toimin aiemmin Piraattipuolueen puheenjohtajana ja myöhemmin varapuheenjohtajana.
  • Ennen PP:tä minulla ei ole mitään virallista poliittista taustaa.
  • Olen työssäoppinut järjestelmäylläpitäjä, teen IT-alan töitä sekä työntekijänä että itse yrittäjänä.
  • Osaan enemmän tietokoneen ohjelmointikieliä kuin puhuttavia kieliä.

Olen ehkä katsonut liikaa MacGyveria lapsena (ja aikuisena), sillä minulle on pinttynyt tietynlainen luonteenpiirre tai tapa siitä, että mikäli joku muu osaa tehdä jonkin asian, kykenen minäkin pienellä harjoittelulla. Tämä ei tietenkään päde jokaiseen asiaan, esimerkiksi taidemaalaamista tai lasinpuhallusta tuskin voi oppia hetkessä, mutta korjaan itse lähes poikkeuksetta autoni, teen rakennushommia, korjaan rikkinäiset koneet, hitsaan, maalaan ja nikkaroin. Toisinaan on hyvä tuntea pystyvänsä tekemään käsillään jotakin, josta on jälki nopeasti nähtävissä. Monissa tekemisissäni pyrin täydellisyyteen, toisinaan silloinkin kun kannattaisi jo lopettaa. Olen avomielinen kehittävälle keskustelulle sekä kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista hyvin laajalla skaalalla. Vaikka yksinä tärkeimpinä onkin Piraattipuolueen agendan mukaiset asiat, eivät mielipiteeni suinkaan rajoitu niihin.