Pasi Palmulehto

Ajatuksia, mielipiteitä ja mielipahaa

Pasi Palmulehto

Aamulehden varjovaaliäänestys

Jotain hassua joka päivälle. Tulin juuri tovi sitten takaisin tietokoneen äärelle ja huomasin parin kaverin puhuvan IRCissä, että minua pitäisi kuulemma äänestää Aamulehden varjovaaleissa.

Ideahan on ihan hauska, äänestys kun ei todellisuudessa sido mihinkään, mutta jo prosentinkin äänisaalis varjovaaleissa olisi mielenkiintoinen sekä varmasti mieltä kohottava näky. Tarkoittaisihan se jo aika suurta kannattajajoukkoa.
Varjovaalien ehkä hauskin puoli on se, ettei äänen antaminen sille, jolle sen todella haluaa antaa, voi millään tapaa aiheuttaa äänen menemistä tai valituksi tulemista kenellekkään muulle. Varjovaalien perusteella kun ei ketään aikuisten oikeasti valita parlamenttiin tai edes kukkulan kuninkaaksi.

Eli nyt siis olisi tilaisuus kaikille, jotka haluavat hiukankin osoittaa tukensa ja ilmaista mielipiteitään, äänestää minua Aamulehden varjovaaleissa. Nimi ei välttämättä tule lainkaan valmiiseen listaan, mutta Muu: kohtaan voi laittaa “Palmulehto, Pasi” niin katsotaan nouseeko nimi esille tilastoissa.

Huomautan siis vielä, en ole oikeasti ehdokkaana eurovaaleissa, nyt on vain mahdollisuus näyttää että “hei, toi me haluttaisiin ehdolle.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *