Hei hei Tommy

Rikotaan tekijänoikeuksia ilmeisesti, arvatkaa kiinnostaako aiheen  yhteydessä paskan vertaa.

Haluaisin kirjoittaa kovin sydämelliset ja tunteikkaat läksiäisviestit Tommy Tabermanille. Valitettavasti ne jäävät lyhyiksi mutta ytimekkäiksi.

Tommy, sinä olit radikaali ja teit kirjailijan roolin seassa myös (itse biisi) rap-sinkun, teoksen jota kukaan ei olisi odottanut runoilijan tekevän. Nautin sinun esiintymisistä Uutisvuoto ohjelmissa. Itseasiassa ne olivat yksi pääsyy ohjelmien katsomiseen. Kun luovuin televisiosta n. vuonna 2002, sinun osasi päivänkulusta jäi ikävästi uupumaan.

Voi kun voisinkin väittää lukeneeni kaikki sinun kirjasi, mutta ikävä kyllä en. Aikani harvoin riittää kirjojen lukemiseen, nytkin olen lukenut hyvin kiinnostavaa kirjaa jo kaksi viikkoa ja olen vasta sivulla 96. Sinä kirjoitit enemmän suosittuja kirjoja, kuin ehtisin nykytahdilla lukea. Siitä huolimatta nautin aina esiintymisistäsi, ne olivat tietynlainen suola päivänkulussa. Sananokkeluutesi oli jotain jota olen aina itse toivonut, mitä antaisinkaan siitä, että osaisin suorilta käsin avata sydäntäni kun toinen ilkeästi naljailee.

Paljon ehkä olisi sanottavaa, mutta tyydyn vähään, en ikinä voi olla kaltaisesi kirjoittaja. Jää hyvästi Tommy.

Rikonpa törkeästi tekijänoikeuslakia, mutta linkitän tämän silti, sillä tämä on oma muistomerkkini Tommylle: http://www.youtube.com/watch?v=061MvCLBCrc

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *