Pasi Palmulehto

Ajatuksia, mielipiteitä ja mielipahaa

Pasi Palmulehto

Piraattipuolueen kannattajakorttikampanja

Pitkään odotettu Piraattipuolueen kampanja kannattajakorttien keräämiseksi laukaistiin viime perjantaina käyntiin. Valitettavasti en asiasta aiemmin vielä ehtinyt edes kirjoittaa, sillä olen ollut hyvin aktiivisesti pakkaamassa ja lähettämässä kortteja ympäri Suomea sekä kertomassa lisää korttien keräämisestä.

Voin lämpimästi suositella että jokainen, joka on hiemankin kiinnostunut elämän yksityisyydestä sekä kansalaisoikeuksistaan kuten kuluttajasuojasta, allekirjoittaisivat kortin. Kortin täyttäminen ei sido kirjoittajaa mihinkään, vaan sen voisi ajatella korttina jossa lukee “haluan monipuolisempia näkökulmia päätöksentekoon”.

Mikäli luulet saavasi ainakin viitisen täytettyä korttia, voit tilata kortit suoraan minulta laittamalla sähköpostia osoitteeseen pasi piste palmulehto at piraattipuolue piste fi tai tarkistamalla onko sinua lähellä joku jakamassa kortteja ja keräämässä nimiä. Mikäli joku tosiaan kortteja sinunkin lähelläsi jakaa ja kerää, on sen mahdollisuuden käyttö suositeltavaa. Yksittäin en valitettavasti kortteja lähetä kustannussyistä.

Muista myös säännöt kortin täytöstä:
Täyttäjän tulee olla täysikäinen.
Täyttäjän tulee olla oikeutettu eduskuntavaaleissa.
Täytä muste- tai kuulakärkikynällä.

Mikäli haluat liittyä yhdeksi kerääjäksi joka listataan puolueen wikissä, ota tässäkin tapaksessa yhteyttä minuun, uudet kerääjät ovat erittäen tervetulleita ja tärkeitä nopean keräyksen toteuttamiseksi. Kerääminen on tarkoitus toteuttaa alle kuukaudessa.
Muista myös kerätä nimet kaikilta sukulaisilta ja ystäviltä, harvemmalla on suoranaisesti mitään vastaansanottavaa, sillä täyttö ei ole mihinkään sitovaa eikä täyttäneiden nimiä mihinkään julkaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *