Piraattipuolueen vaalisivusto avattu

Piraattipuolue julkaisi juuri oman vaalisivustonsa, josta minäkin löydyn Uudenmaan listalta. Ehdokasmäärä itse vaalisivustolla on vielä suhteellisen pieni, johtuen siitä, etteivät vaalipiirit ole vielä alkaneet ottaa vastaan ehdokkaaksi ilmoittautumisia. Lisää ehdokkuudesta kiinnostuneita kuitenkin ilmaantuu jatkuvasti ja hyvä näin. Näillä näkymin näyttää todennäköiseltä, että ainakin kuuteen vaalipiiriin saadaan täydet ehdokaslistat ja muihin ainakin muutamia ehdokkaita. Kun puolueella ei ole valtion tarjoamaa rahallista puoluetukea taustallaan, on fiksua aloittaa ehdokkuuksien esilletuonti hyvissä ajoin. Tosin.. ainakin Piraattipuolueen aktiivit ovat olleet suhteellisen paljon esillä jo muutenkin, eikä taustavaikutteena ole niinkään oman ehdokkuuden esilletuonti, vaan tarve vaikuttaa yhteiskunnallisiin päätöksiin.

Piraattipuolueen vaaliohjelmasta on ollut paljon kyselyjä ja nyt se siis on vihdoinkin helposti kaikkien nähtävillä. Kaikista vaaliohjelman kohdista on suunniteltu myös aloitettavaksi blogisarjaa, jossa jokaisen kohdan taustoja avataan paremmin ja siten tuodaan esille niiden tärkeys.

Tässä vielä pätkä puolueen lehdistötiedotteesta:
”Piraattipuolue on aloittanut vaalikampanjansa julkistamalla vaalisivuston, http://piraattivaalit.fi . Vaalisivustosta tulee kattava tietopaketti, jonka kautta tullaan järjestämään helposti lähestyttävä keskusteluyhteys ehdokkaiden ja äänestäjien välille. Sivustolla julkaistaan myöhemmin kuva- ja videomateriaalia ehdokkaista, vaalitilaisuuksista ja tapahtumista, sekä ajankohtaista vaalitoimintaan liittyvää uutisointia. Toistaiseksi sivusto toimii paikkana, jossa jokainen voi tutustua paremmin puolueen ehdokkuudesta kiinnostuneisiin ihmisiin ja löytää tien heidän kotisivujensa, blogiensa ja sosiaalisen median seurantaan.

Sivustolla on aluksi noin viidentoista puolueen ehdokkaaksi haluavan esittelyt. Ehdokasmäärää kasvatetaan sitä mukaa kun virallinen ehdokasasetteluprosessi edistyy. Puolueen ehdokkaiksi on lupautunut alustavasti jo noin 40 henkilöä.”


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *