Pasi Palmulehto

Ajatuksia, mielipiteitä ja mielipahaa

Pasi Palmulehto

Tietämättömyys on onnea…

Mutta mikä hitto tässä maassa mättää jos se tietämätön istutetaan viestintäministerin jakkaralle ja jatkuvasta toilailustaan huolimatta siellä pidetään?

Tämän päivän Ilta-sanomissa Suvi kertoi Lex Nokian parantavan kaikkien suomalaisten oikeusturvaa. Onko tädillä jäänyt jokin lääkitys väliin vai liian kova kuuri päällä? Hän mm. kertoo vakoilun aloittamisen vaikeudesta näin “täytyy luoda pelisäännöt, tiedottaa käyttäjille, tehdä ilmoitus tietosuojavaltuutetulle ja maksaa”. Ja mikä näissä oli se raskas osa prosessissa joka tekee siitä vaikeaa? Sääntöjen luominen? Kerran tehtävä homma ja useimmiten kukaan ei sääntöjä kuitenkaan edes lue. Lukisitko sinä satasivuisen sääntöopuksen kirjaston nettikoneen vierestä kun on varattuna vartti aikaa verkkokauppatilauksien hoitoa ja sähköpostia varten?

Entäs se raha? No sitähän nyt varmaan yrityksillä ei olekkaan sen vertaa jos vakoilla haluavat, joutuvat varmaan pyytämään ne rahat valtiota vakoilutuen nimikkeellä. Se vaikeus on varmaankin tuo ilmoitus tietosuojavaltuutetulle, joka tosiaankin on ilmoitus, ei luvan haku vaan ilmoitus!! Järki hoi!!

Lex Nokian haitoista on viimeaikoina toitotettu niin paljon, että en käy niitä tänne rustaamaan. Jos hyvä lukija ei ole vielä perusteluja tämän lakiehdotuksen perustuslain vastaisuudesta, järjen vastaisuudesta tai kansan tahdon vastaisuudesta nähnyt tai kuullut, niin eikun lukemaan Piraattipuolueen, EFFIn tai melkein minkä tahansa sanomalehden sivuja.

Miten minua oikeasti tänä päivänä hävettääkään ministerivalinnat joita nykyiseen hallitukseen on tehty.
Miten minua vitu**aakaan kuinka röyhkeästi lakeja koitetaan ajaa läpi vaikka kansa ei niitä halua.
Onko tarkoitus tosiaan murtaa viimeisetkin uskonrippeet demokratiaan näillä tempauksilla?

Ehdotan että seuraavaksi ajetaan läpi lakia, joka antaa luvan mille tahansa yritykselle, yhdistykselle tai arvokkaan näköiselle herrasmiehelle tai naiselle luvan tarkistaa vastaantulijan taskut, lompakon ja mikäli on talvi, pitää saada tuon arvohenkilön viedä myös vaatteet toiselta tarkistettavaksi ja palauttaa viipymättä vähintään puolen vuoden sisällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *